Jak se stát VIP zákazníkem?

Věrnostní VIP karta vám přináší skvělé výhody, abyste zbytečně neutráceli. Nyní získáte až 15 % slevu na každý nákup. A to ještě není všechno. Každý měsíc pro Vás budou připraveny vybrané produkty, a to i z nové kolekce, za speciální VIP cenu. Díky tomu ušetříte až tisíce korun.

Nezáleží na tom, jestli nakupujete pravidelně nebo jednou za čas, BANDI VIP karta se Vám vždy vyplatí. Přečtěte si, jak se stanete V.I.P. klientem a jaké další výhody získáte.


Exkluzivní výhody s BANDI VIP kartou

  1. Při každém nákupu uplatníte VIP slevu na nezlevněné zboží v prodejnách BANDI a na e-shopu www.BandiVamos.cz.
  2. Standardní úpravy obleku na míru budete mít vždy zdarma.
  3. Vybrané produkty, a to i z nové kolekce, získáte za speciální VIP cenu. Díky tomu ušetříte až tisíce korun.
  4. Ti z vás, kteří budou mít na svém kontě 150 000 bodů, se stanou automaticky držiteli VIP Golden Card s 15% slevou, která platí napořád.
  5. Při nákupu na e-shopu www.BandiVamos.cz kartu nepotřebujete. Po přihlášení do systému se vám budou automaticky zobrazovat ceny s vaší VIP slevou. Přihlašovací údaje Vám budou zaslány na e-mail po založení VIP karty.


VIP Card - sleva 5 %

Elegantní černou VIP kartu získáte za jakýkoliv nákup nad hodnotu 3.000 Kč v prodejnách BANDI nebo na e-shopu www.BandiVamos.cz. Při každém dalším nákupu již uplatňujete slevu 5% a čerpáte věrnostních výhod, které pro vás připravujeme každý měsíc. Zároveň vám na kartu načítají body pro dosažení exkluzivní VIP Golden Card s 15% slevou.

Vlastníte-li papírovou VIP kartu, prodejci vám ji v prodejnách BANDI nebo na e-shopu automaticky vymění za novou, plastovou. 


VIP Silver Card - sleva 10 %

Jste student? Čerpejte ještě větších výhod a nechte si vytvořit kartu u BANDI, kdy při každém nákupu získáte speciální studentskou VIP Silver Card s 10% slevou. Díky této kartě můžete nakupovat za výhodné VIP ceny a sbírat body k dosažení VIP Golden Card s 15 % slevou. Za pánský oblek k maturitě nebo ke státnicím můžete ušetřit i několik tisíc korun. Elegantní stříbrnou VIP kartu získáte za jakýkoliv nákup nad hodnotu 3.000 Kč ve značkových prodejnách BANDI nebo v e-shopu www.BandiVamos.cz.


VIP Golden Card - sleva 15 %

Vážíme si věrných klientů a proto jim chceme poděkovat. Po dosažení 150.000 bodů za své nákupy získáte prestižní VIP Golden Card, kterou nemá každý. Značková pánská společenská móda BANDI pro Vás bude již napořád stát o 15% méně, než ostatní. Celková finanční úspora je například pro manažera i několik desítek tisíc korun ročně. 


Podmínky VIP karty

  • Pro uplatnění slevy v kamenných prodejnách BANDI vždy předložte kartu prodejci u pokladny.
  • Pro uplatnění slevy na e-shopu se jednoduše přihlašte pomocí přihlašovacích údajů, které vám budou po založení karty zaslány na e-mail.
  • Sleva se nevztahuje na akční zboží a nelze ji sčítat s jinými slevami či akcemi BANDI.
  • VIP Silver Card může získat pouze student. Karta má omezenou platnost do měsíce maturitní zkoušky nebo u studenta vysoké školy do 26 -ti let věku včetně.
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.