Pánské sako BANDI, model SLIM OLIVERO Blu

Originální lněné sako světle modré barvy z limitované kolekce perfektně vynosíte ve volném čase. Skvěle se hodí například na procházku městem, posezení s přáteli nebo na nákupy. další informace
Kód produktu 0439
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
2 499 Kč
Běžná cena 6 269 Kč
Vyprodáno
1
Pánské sako BANDI, model SLIM OLIVERO Blu
Originální lněné sako světle modré barvy z limitované kolekce perfektně vynosíte ve volném čase. Skvěle se hodí například na procházku městem, posezení s přáteli nebo na nákupy. Stejně dobře v něm zaujmete jako ženich na svatbě i při oslavě jubilea.

Módní střihové prvky, jako je ozdobné prošití na přední straně saka, rukávech a na kapsách, přidají vašemu vzhledu na osobitosti. Jednoduchým povytažením látky z náprsní kapsy získáte elegantní kapesníček.

V saku ušitém z luxusní látky z 55 % lnu a 45 % bavlny se budete cítit skvěle. Díky unikátnímu přírodnímu složení perfektně odvádí vlhkost. Proto vám zajistí pohodlí a příjemný pocit z nošení zejména v horkých dnech.

Lněné sako Olivero patří ke speciální limitované kolekci. Prohlédněte si i další módní kousky z této jedinečné řady.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN světlý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 55% len, 45% bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.