Pánský kabát BANDI, model SLIM Gianno

Hledáte univerzální kabát, ve kterém se budete cítit pohodlně a příjemně i během chladných dní? Pak je pro vás tento jedinečný černý kabát s vysokým podílem vlny dokonalou volbou. další informace
Kód produktu 0456
VELIKOST
Výprodej
VYPRODÁNO
4 499 Kč
Běžná cena 8 799 Kč
Vyprodáno
Pánský kabát BANDI, model SLIM Gianno
Hledáte univerzální kabát, ve kterém se budete cítit pohodlně a příjemně i během chladných dní? Pak je pro vás tento jedinečný černý kabát s vysokým podílem vlny dokonalou volbou. Vynosíte jej do práce, na společenské události i ve volném čase.

Moderní střihové prvky, jako jsou například svislé kapsy, vám přidají na osobitosti. Stylová odnímatelná vsadka ve výstřihu vás dokonale zahřeje i v sychravém počasí. Navíc je kabát zevnitř zateplen, takže vás spolehlivě udrží v teple i v těch největších mrazech. Vyštíhlený střih perfektně padne mužům štíhlé a standardní postavy.

Doplňte elegantní kabát pánskou šálou, díky které dotáhnete váš outfit k dokonalosti. Prohlédněte si nabídku pánských šál BANDI a vyberte si barvu podle vašich představ.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 51,5 % vlna, 39 % polyester, 9,5 % lyocel
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.