Pánský motýlek BANDI, model BATEO slim 03

Udělejte skvělý dojem, ať už se chystáte na oslavu jubilea nebo večeři s přáteli. Šedý motýlek s jedinečným geometrickým vzorem snadno zkombinujete s oblek, volnočasovým sakem i samotnou košilí. další informace
Kód produktu 3100
BARVA
Outlet
VYPRODÁNO
399 Kč
Běžná cena 689 Kč
Vyprodáno
1
Pánský motýlek BANDI, model BATEO slim 03
Udělejte skvělý dojem, ať už se chystáte na oslavu jubilea nebo večeři s přáteli. Šedý motýlek s jedinečným geometrickým vzorem snadno zkombinujete s oblek, volnočasovým sakem i samotnou košilí. Vytvoříte tak dokonalý outfit pro méně formální společenské události i volný čas. K motýlku navíc dostanete zdarma kapesníček do saka ve stejném barevném provedení.

Díky tomu, že je motýlek předvázaný, ušetříte váš čas a budete mít jistotu, že budete vždy vypadat upraveně. Stačí pomocí háčku na pásce motýlek přizpůsobit vašemu krku a vyrazit do společnosti.

Chcete podtrhnout váš stylový vzhled? Pořiďte si pánské šle, které navíc udrží vaše kalhoty vždy na tom správném místě. Prohlédněte si si pánské šle BANDI v různých barvách.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU geometrický
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% polyester
S KAPESNÍČKEM ano
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.