Pánský motýlek BANDI, model SCODI 03

Tmavě modrý motýlek oceníte při méně formálních společenských událostech i ve volném čase. Geometrický vzor laděný do světle modré a bílé barvy dodá vašemu vzhledu na osobitosti na oslavě jubilea nebo na rande. další informace
Kód produktu 3100
Outlet
VYPRODÁNO
299 Kč
Běžná cena 631 Kč
Vyprodáno
Pánský motýlek BANDI, model SCODI 03
Tmavě modrý motýlek oceníte při méně formálních společenských událostech i ve volném čase. Geometrický vzor laděný do světle modré a bílé barvy dodá vašemu vzhledu na osobitosti na oslavě jubilea nebo na rande. K motýlku navíc dostanete také kapesníček do saka, který barevně propojí celý váš outfit.

Věděli jste, že předvázaný motýlek vám ušetří hromadu času? Stačí jen přizpůsobit pásku motýlku pomocí háčku a máte hotovo. Budete mít navíc jistotu, že budete vždy vypadat dokonale.

Elegantní motýlek nejlépe vynikne na stejně elegantní košili. Prohlédněte si širokou nabídku pánských košil BANDI a vyberte si pro vás tu pravou.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU geometrický
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% polyester
S KAPESNÍČKEM ano
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.