Pánská vesta BANDI, model SLIM Bocconi

Elegantní modrá vesta z prémiové kolekce skvěle doplní váš pracovní, volnočasový i společenský outfit. Vynosíte ji do zaměstnání, na procházky městem nebo také na oslavu jubilea. další informace
Kód produktu 0461
VELIKOST
VÝŠKA POSTAVY
Výprodej
VYPRODÁNO
1 999 Kč
Běžná cena 3 299 Kč
Vyprodáno
1
Pánská vesta BANDI, model SLIM Bocconi
Elegantní modrá vesta z prémiové kolekce skvěle doplní váš pracovní, volnočasový i společenský outfit. Vynosíte ji do zaměstnání, na procházky městem nebo také na oslavu jubilea. Vesta je celá ušitá z oblekové látky, a proto můžete v méně formálních chvílích odložit ve společnosti sako, aniž byste porušili pravidla společenské etikety.

Vesta je ušitá z 55 % vlny a 45 % polyesteru, díky čemuž perfektně saje pot, a navíc se dokonale přizpůsobí vaší postavě. Moderní vyštíhlený střih SLIM společně se stahovacím páskem na zadní straně opticky vytvaruje vaši postavu a přidá vám tak na mužnosti.

Oblékněte si pod vestu pánskou košili, která dotáhne váš vzhled k dokonalosti. Podívejte se na širokou nabídku elegantních pánských košil BANDI.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 55 % vlna, 45 % polyester
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.