Pánské sako BANDI, model SLIM Ernesti

Sako Ernesti v tmavě modré barvě ideálně spojuje eleganci a pohodlí. Módní návrhářka Dagmar Zbořilová zvolila prošití černou nití, které zblízka vypadá jako jemný vzor. další informace
Kód produktu 0558
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
2 499 Kč
Běžná cena 6 599 Kč
Vyprodáno
1
Pánské sako BANDI, model SLIM Ernesti
Sako Ernesti v tmavě modré barvě ideálně spojuje eleganci a pohodlí. Módní návrhářka Dagmar Zbořilová zvolila prošití černou nití, které zblízka vypadá jako jemný vzor. Černé knoflíky na saku jsou žíhané modrou barvou. Sako se skvěle hodí do práce, pokud nemáte striktní dress code a budetě v něm působit jedinečným dojmem také na vernisáži, divadelním představení či na večeři s vaší polovičkou.

Střih SLIM je vypasovaný tak, aby zdůraznil mužné křivky. Jedná se o ideální volbu pro muže štíhlé a standardní postavy.

Sako je ušité z kvalitní látky, kterou tvoří 50 % a 50 % polyesteru. Díky vysokému podílu vlny se sako příjemné nosí a je prodyšné. Polyester pak přispěje k menší mačkavosti. Společně s podšívkou z měďnatého vlákna se v něm budete cítit vždy pohodlně.

Věděli jste, že k saku se perfektně hodí bavlněné kalhoty i džíny? Podívejte se na nabídku volnočasových kalhot, ve kterých budete vypadat a cítit se skvěle.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 50 % vlna, 50 % polyester
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.