Pánská vesta BANDI, model SLIM Gilecio

Dodejte vašemu outfitu na osobitosti. Šedá vesta s károvaným vzorem je perfektní volbou pro do práce i pro ty, kteří se rádi oblékají elegantně také ve volném čase. další informace
Kód produktu 0463
VELIKOST
VÝŠKA POSTAVY
Outlet
VYPRODÁNO
1 399 Kč
Běžná cena 2 749 Kč
Vyprodáno
1
Pánská vesta BANDI, model SLIM Gilecio
Dodejte vašemu outfitu na osobitosti. Šedá vesta s károvaným vzorem je perfektní volbou pro do práce i pro ty, kteří se rádi oblékají elegantně také ve volném čase. Uděláte s ní skvělý dojem na pracovní poradě, posezení s přáteli i méně formálních společenských akcích, jako jsou například oslavy jubilea.

Pokud patříte k mužům štíhlé a standardní postavy, kteří si potrpí na nejnovější módní trendy, tak zajisté oceníte její vyštíhlený střih SLIM. Ten zároveň dokonale zvýrazní vaše mužné rysy.

Módní návrhářka Denisa Vámoš Gróffová zvolila k ušití vesty kvalitní materiálu, který tvoří 78 % polyesteru a 22 % viskózy. Polyester přispívá k tomu, že se vám vesta nebude krčit a vy tak budete vypadat vždy dokonale. Díky příměsi viskózy je vesta zase velmi příjemná na dotek a prodyšná, čemuž napomáhá i podíl viskózy v podšívce.

Elegantní vesta nejlépe vynikne se stejně elegantní košilí. Podívejte se na společenské košile BANDI v módních barvách.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU károvaný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 78 % polyester, 22 % viskóza
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.