Pánský kabát BANDI, model SLIM Vicenti

Černý elegantní kabát skvěle doplní váš šatník. Jeho černý odstín se hodí ke všem barvám obleků, ale skvěle doplní váš outfit i v kombinaci s volnočasovým sakem nebo svetrem. další informace
Kód produktu 0467
VELIKOST
Výprodej
VYPRODÁNO
6 889 Kč
Běžná cena 10 889 Kč
Vyprodáno
Pánský kabát BANDI, model SLIM Vicenti
Černý elegantní kabát skvěle doplní váš šatník. Jeho černý odstín se hodí ke všem barvám obleků, ale skvěle doplní váš outfit i v kombinaci s volnočasovým sakem nebo svetrem. Zahřeje vás za chladných podzimních a zimních dní na cestě do práce, do divadla nebo na ples.

Kabát tvoří z 50 % vlna, ze 45 % polyester a z 5 % ostatní druhy vláken. Díky vlně vás kabát zahřeje i za velmi chladných dní a nocí. Polyester zase zaručí, že bude kabát lehčí a příjemný na dotek. Zároveň se nepokrčí ani během cesty autem. Vyštíhlený střih SLIM zvýrazní vaše mužné partie a hodí se především pro muže štíhlé a standardní postavy. Střih ještě zdůrazňují zešikmené kapsy, které jsou důležitým designovým prvkem.

Váš kabát můžete doplnit o šálu. Podívejte se na elegantní šály BANDI a vyšperkujte tak váš celkový vzhled.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 50 % vlna, 47 % polyester, 3% jiná vlákna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.