Pánský kabát BANDI, model TAILORED Vicenti

Hledáte elegantní kabát pro všechny příležitosti? Pak je pro vás kabát Vicenti jasnou volbou. Jeho černý odstín se hodí ke všem barvám obleků. další informace
Kód produktu 0466
VELIKOST
Výprodej
VYPRODÁNO
6 889 Kč
Běžná cena 10 889 Kč
Vyprodáno
Pánský kabát BANDI, model TAILORED Vicenti
Hledáte elegantní kabát pro všechny příležitosti? Pak je pro vás kabát Vicenti jasnou volbou. Jeho černý odstín se hodí ke všem barvám obleků. Vynosit ho ale můžete také v kombinaci s bavlněnými kalhotami nebo riflemi. V zimě i na podzim je kabát vhodným společníkem do práce, na rande nebo na ples.

Hlavní složkou kabátu je 50 % vlny, která zajišťuje jeho skvělou výhřevnost. Ze 45 % pak kabát tvoří polyester a z 5 % ostatní druhy vláken. Kabát je tak výrazně lehčí a příjemný na dotek. Látka se také nepokrčí. Střih TAILORED perfektně sedí mužům standardní postavy a zároveň poskytuje dostatek volného pohybu. Zešikmené kapsy kabátu mají zeštíhlující efekt.

Na ples byste měli vždy dorazit v kabátu, nikdy v zimní bundě. Nicméně kabát využijete také ve volnočasových aktivitách. Perfektně sedne k bavlněným kalhotám i riflím. Podívejte se na volnočasové kalhoty BANDI.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 50 % vlna, 47 % polyester, 3% jiná vlákna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.