Pánský kabát TUMIONI TAILORED

Hledáte kabát, který byste si mohli vzít kamkoli? S modelem TUMIONI v modré barvě uděláte skvělý dojem na plese, v divadle, ale využijete jej i do práce či na procházce s vaší drahou polovičkou.

další informace
Kód produktu 0468
VELIKOST
Výprodej
VYPRODÁNO
4 289 Kč
Běžná cena 10 889 Kč
Vyprodáno
Pánský kabát TUMIONI TAILORED

Hledáte kabát, který byste si mohli vzít kamkoli? S modelem TUMIONI v modré barvě uděláte skvělý dojem na plese, v divadle, ale využijete jej i do práce či na procházce s vaší drahou polovičkou. Díky zateplené podšívce vám bude v kabátě příjemně teplo i v mrazivých dnech. Designérka Olga Jeřábková zvolila prošití světlejší modrou nití, které dodává unikátnost. Knoflíky mají žíhané zdobení v modročerné barvě, aby s látkou dokonale ladily .

Střih TAILORED je dokonalou volbou pro muže standardní postavy. Oceníte volnost pohybu i díky rozparku, který vám umožní pohodlnou chůzi do schodů. Zešikmené kapsy opticky zeštíhlí postavu, a navíc jsou dostatečně velké, abyste do nich schovali nezbytnosti.

Materiál obsahuje 48 % vlny, 33 % polyesteru, 11 % akrylu, 5 % polyamidu a 3 % ostatních látek. Vlna perfektně drží teplo a zároveň je díky ní látka příjemná na dotek. Polyester zajistí, že se svrchník nebude zbytečně krčit. Výhoda akrylu je především v jeho pružnosti a činí látku odolnou vůči žmolkování. Díky polyamidu na sebe minimálně váže vodu a rychle usychá, což oceníte zejména v deštivých dnech.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 48 % vlna, 33 % polyester, 11 % akryl, 5 % polyamid, 3 % jiná vlákna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.