Pánské kalhoty BANDI, STRAIGHT FIT PETRANO Grigio

Rádi byste si pořídili elegantní kalhoty, které vynosíte do práce, ve volném čase i na neformální společenské události? Pak by vaší pozornosti neměli uniknout tyto tmavě šedé kalhoty.

další informace
Kód produktu 0712
BARVA
VELIKOST KALHOT
DÉLKA NOHAVIC
Outlet
VYPRODÁNO
1 469 Kč
Běžná cena 2 969 Kč
Vyprodáno
1
Pánské kalhoty BANDI, STRAIGHT FIT PETRANO Grigio

Rádi byste si pořídili univerzální kalhoty, které vynosíte do práce, ve volném čase i na neformální společenské události? Pak by vaší pozornosti neměl uniknout model PETRANO. Díky elegantní tmavé barvě se perfektně hodí do práce nebo na oslavy jubileí v kombinaci s košilí a sakem. Ve volném čase je stejně jednoduše zkombinujete i s bavlněným trikem.

Vyštíhlený střih STRAIGHT FIT je perfektní volbou pro muže štíhlé a standardní postavy, kteří se rádi oblékají ve stylu nejnovějších módních trendů. Díky prvotřídní kombinaci materiálů se navíc budete cítit vždy pohodlně. Kalhoty jsou ušité ze 70 % bavlny, 28 % viskózy a 2 % elastanu. Vysoký podíl bavlny a viskózy přispějí k tomu, že je látka velmi příjemná na dotek a zároveň je prodyšná. Elastan vám pak zajistí, že se kalhoty dokonale přizpůsobí vaší postavě.

Doplňte kalhoty elegantní košilí. Prohlédněte si širokou nabídku společenských i volnočasových košil BANDI a vyberte si tu pravou pro vás.

Materiál a parametry
BARVA šedá
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý, matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 70 % bavlna, 28 % viskóza, 2 % elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.