Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 206

Kulaté manžetové knoflíčky oživí váš outfit. Kombinace černého středu se stříbrným olemováním vám dodá na osobitosti, ať už se chystáte na oslavu jubilea, svatbu nebo do divadla. další informace
Kód produktu 4500
VYPRODÁNO
804 Kč
Vyprodáno
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 206
Kulaté manžetové knoflíčky oživí váš outfit. Kombinace černého středu se stříbrným olemováním vám dodá na osobitosti, ať už se chystáte na oslavu jubilea, svatbu nebo do divadla. Pokud patříte mezi manažery, kteří se chtějí odlišit, můžete si je vzít i do práce.

Díky kvalitnímu zpracování je navíc snadno připnete na košili s univerzální nebo dvojitou manžetou a nemusíte se bát, že by se vám během dne odepnuly. Budete vypadat upraveně v každé situaci. Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.

Manžetové knoflíčky jsou dokonalým dárkem pro muže. Prohlédněte si dárkové krabičky BANDI, ve kterých manžetové knoflíčky dokonale vyniknou. Dejte muži opravdu luxusně zabalený dárek.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN lesklý
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.