Pánský motýlek BANDI, model NOIDI 01

Modrý motýlek perfektně doplní váš outfit na společenských událostech i ve volném čase. Modrou látku efektně oživuje jemné prošití bílou a oranžovou nitkou.

další informace
Kód produktu 3100
BARVA
VYPRODÁNO
746 Kč
Vyprodáno
Pánský motýlek BANDI, model NOIDI 01

Modrý motýlek perfektně doplní váš outfit na společenských událostech i ve volném čase. Modrou látku efektně oživuje jemné prošití bílou a oranžovou nitkou. Budete tak vypadat osobitě na svatbě, oslavě jubilea nebo na rande. Součástí balení je navíc i kapesníček do saka ve stejném barevném provedení, který dotáhne váš elegantní vzhled k dokonalosti.

Díky kvalitní látce a tomu, že je motýlek předvázaný, budete vypadat upraveně v každé situaci. Navíc si ušetříte čas se zdlouhavým vázáním. Stačí přizpůsobit pásku obvodu vašemu krku, pomocí háčku ji upevnit a máte hotovo.

Nechte motýlek vyniknout na elegantní košili. Prohlédněte si společenské košile BANDI v módních barvách a vyberte si pro vás tu pravou.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU geometrický
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% polyester
S KAPESNÍČKEM ano
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.