Pánský motýlek BANDI, model NOIDI 02

Hledáte klasický, ale přesto nápaditý doplněk? Pak je pro vás pánský motýlek v tmavě modré barvě jednoznačnou volbou. Díky bílé a světle modré nitce, kterými je motýlek protkaný, budete vypadat opravdu osobitě. další informace
Kód produktu 3100
BARVA
VYPRODÁNO
746 Kč
Vyprodáno
Pánský motýlek BANDI, model NOIDI 02
Hledáte klasický, ale přesto nápaditý doplněk? Pak je pro vás pánský motýlek v tmavě modré barvě jednoznačnou volbou. Díky bílé a světle modré nitce, kterými je motýlek protkaný, budete vypadat opravdu osobitě. Využijte toho a vezměte ho hned při první příležitosti třeba do divadla, na svatbu, ples či jinou společenskou událost.

Výhodou předvázaného motýlku je, že vám ušetří spoustu času a nervů při oblékání. Stačí jej jednoduše zapnout pomocí háčku na pásce a máte hotovo. K motýlku navíc získáte i čtvercový kapesníček do saka ve stejném barevném provedení, který dovede váš outfit k dokonalosti.

K luxusnímu motýlku se skvěle hodí elegantní košile. Prohlédněte si nabídku pánských košil BANDI v módních barvách.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU geometrický
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% polyester
S KAPESNÍČKEM ano
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.