Pánský kapesníček BANDI, model CASIO 11

Béžová barva je velmi populární u moderních i tradičních svateb. Kapesníček do saka v tomto barevném provedení je tedy ideální volbou jak pro ženicha, tak pro svatebního hosta.

další informace
Výprodej
186 Kč
Běžná cena 286 Kč
Skladem
24.04.2024
Pánský kapesníček BANDI, model CASIO 11

Béžová barva je velmi populární u moderních i tradičních svateb. Kapesníček do saka v tomto barevném provedení je tedy ideální volbou jak pro ženicha, tak pro svatebního hosta. S jeho pomocí se můžete barevně sladit s vaší partnerkou a hned na první pohled bude všem jasné, že tvoříte pár.

Kvalitní látka zajišťuje, že kapesníček zůstane po celý den tak, jak si ho ráno naaranžujete. Vy se tak můžete plně věnovat vašim tanečním krokům a nemusíte řešit kapesníček v náprsní kapse.

Chcete se na svatbu vystrojit tak, že se za vámi budou všichni s obdivem otáčet? Vyberte si společenskou vestu BANDI. Vesty jsou oblíbené hlavně proto, že si díky jim můžete ve společnosti odložit sako.

Materiál a parametry
BARVA béžová
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.