Pánský svetr BANDI, model NOBILIO Rosso

Hledáte do svého šatníku univerzální kousek oblečení? Pánský svetr NOBILIO bude skvělou volbou. Lehký, a přesto hřejivý, design z jemného úpletu v červené barvě využijete jak do zaměstnání, tak i pro volný čas. Díky vysokému podílu bavlny v látce jej můžete oblékat v chladném počasí spolu s tričkem. Při jarních a podzimních příjemných teplotách vám svetr umožní nošení přímo na tělo, protože takzvaně „nekouše“.

další informace
Kód produktu 3446
VELIKOST
Výprodej
VYPRODÁNO
1 149 Kč
Běžná cena 1 649 Kč
Vyprodáno
1
Pánský svetr BANDI, model NOBILIO Rosso

NOBILIO se při celodenním nošení nekrčí, je velice pohodlný a příjemný na omak. Kulatý výstřih sám o sobě naznačuje, že je svetr vhodný do méně formálnějšího prostředí. Vyberte si rovněž z nabídky volnočasových sak BANDI a poskládáte jeden z mnoha vhodných outfitů moderního muže.

Návrháři BANDI vytvořili tento model v prodloužené délce včetně rukávů. Pohodlně jej tak oblečou i vysocí muži. Monotónní vyznění materiálu na těle pak uvolnili zdobným, jednoduchým a minimalistickým emblémem s písmenem B, který je umístěn v oblasti prsou, na levé straně svetru.

Svetr z bavlněného úpletu BANDI NOBILIO doporučujeme také jako vhodný dárek pro muže. Balení v černé dárkové krabici s praktickým uzavíráním na magnet vám ubere starosti s balením a přidá svetru jistou dávku luxusu navíc. Vše tak, abyste muži udělali svým dárkem opravdu radost.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 50% bavlna<br>50% akryl
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.