Pánská košile BANDI, model SLIM Dosso Bianco

Kvalitní bílá košile nesmí chybět v šatníku žádného muže. Pánskou košili BANDI, model SLIM Dosso, si zaručeně oblíbíte. Košili využijete pro všechny příležitosti.

další informace
Kód produktu 1328
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Outlet
VYPRODÁNO
599 Kč
Běžná cena 1 399 Kč
Vyprodáno
Pánská košile BANDI, model SLIM Dosso Bianco

Kvalitní bílá košile je základem šatníku každého muže. Pánskou košili BANDI, model SLIM Dosso Bianco, si zaručeně oblíbíte. Košili vynosíte pro všechny příležitosti. A to jak do zaměstnání, pro volný čas, tak i pro všechny společenské události, jako je například ples, návštěva divadla, svatba a další. Kvalitní, příjemný materiál s jemným efektním vzorkem, na první pohled neviditelným, se pro vás stane oblíbeným univerzálem vašeho šatníku. Bude pro vás znamenat vždy záchranu v jakékoliv situaci a jistotu, že vždy budete vypadat dobře. A to za všech podmínek.


Pánská košile BANDI, model SLIM Dosso Bianco má oblíbený vyštíhlený střih, ve kterém krásně vyniknou rysy mužské postavy. Díky kvalitnímu 100% bavlněnému materiálu se budete v košili cítit pohodlně po celý den.


U této košile vás zaujme precizně tvarovaný střih límečku. Límeček je do tvaru tzv. žralok ve střední velikosti. Doporučujeme u tohoto límečku používat kravaty tzv. klasické, široké. Prohlédněte si široký výběr luxusních pánských kravat BANDI.

Materiál a parametry
OBVOD KRKU 37
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.