Pánské kalhoty BANDI, model SLIM Bianchiro

Luxusní bílé kalhoty BANDI, model SLIM Bianchiro jsou velmi módní a skvěle se hodí pro volný čas i společenské události. Kalhoty doporučujeme mužům na svatby, oslavy a jiné společenské události konané v letním období. další informace
Kód produktu 0339
VELIKOST KALHOT
DÉLKA NOHAVIC
Outlet
VYPRODÁNO
599 Kč
Běžná cena 2 300 Kč
Vyprodáno
1
Pánské kalhoty BANDI, model SLIM Bianchiro
Na zboží v outletu se nevztahují žádné akce ani slevy.

Luxusní bílé kalhoty BANDI, model SLIM Bianchiro jsou velmi módní a skvěle se hodí pro volný čas i společenské události. Kalhoty doporučujeme mužům na svatby, oslavy a jiné společenské události konané v letním období. Vynosíte je na procházku městem, na rande i do kavárny. Budete v nich vypadat skvěle a uděláte dojem.

I přesto, že jsou kalhoty ve SLIM střihu, tak návrháři od BANDI dbali na to, aby kalhoty byly pohodlné a neomezovaly vás v pohybu. Jedinečný materiál z 97 % vlny a 3 % elastanu je velice lehký a prodyšný. Proto se v nich budete cítit pohodlně a příjemně po celý den.

Doveďte váš outfit k dokonalosti a pořiďte si bílé pánské sako BANDI, model SLIM Bianchiro. Budete mít jedinečný komplet, který můžete kombinovat s jakoukoliv barevnou škálou doplňků. Díky tomu sako a kalhoty vynosíte ve volném čase i na společenské události konané v letním období.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 97 % bavlna, 3 % elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.