Pánská obuv BANDI, model FELTRE Maron

S pánskou obuví BANDI, model FELTRE Maron přečkáte chladné počasí s elegancí. Kotníková obuv je doplněna o kvalitní podšívku, která vás spolehlivě zahřeje. další informace
Kód produktu 4042
Outlet
VYPRODÁNO
1 699 Kč
Běžná cena 3 199 Kč
Vyprodáno
1
Pánská obuv BANDI, model FELTRE Maron
Na zboží v outletu se nevztahují žádné akce ani slevy.

S pánskou obuví BANDI, model FELTRE Maron přečkáte chladné počasí s elegancí. Kotníková obuv je doplněna o kvalitní kožíšek, který vás spolehlivě zahřeje. Zároveň se v ní budete cítit příjemně i v kanceláři. Díky praktickému zapínání na zip se vám boty budou lehce nazouvat i vyzouvat a ušetříte tak váš čas. Stylová hnědá obuv se skvěle hodí do zaměstnání, například v kombinaci s šedým nebo modrým oblekem. Perfektně doplní i volnočasové kalhoty nebo vaše oblíbené rifle.

Kvalitní kůže je zárukou dlouhé životnosti. Ručně šitá obuv je lehká a pohodlná, takže se v ní budete cítit příjemně a dokonale se přizpůsobí vašemu chodidlu. S hřejivým kožíškem si můžete být jistí, že vaše nohy budou v teple. Zároveň se však nemusíte bát, že by se vám nohy potily, i když si obuv vezmete do kanceláře.

Doveďte váš oděv do zaměstnání k dokonalosti perfektně sladěným pánským opaskem BANDI.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN světlý matný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100% kůže
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.