Pánské volnočasové sako BANDI, model SLIM Terrafo

Stylové volnočasové sako BANDI, model SLIM Terrafo vám dokonale padne. Skvěle se hodí pro volný čas, například na procházku městem, na rande, do kina či kavárny. další informace
Kód produktu 0408
Outlet
VYPRODÁNO
2 299 Kč
Běžná cena 4 599 Kč
Vyprodáno
1
Pánské volnočasové sako BANDI, model SLIM Terrafo
Na zboží v outletu se nevztahují žádné akce ani slevy.

Stylové volnočasové sako BANDI, model SLIM Terrafo vám dokonale padne. Skvěle se hodí pro volný čas, například na procházku městem, na rande, do kina či kavárny. Vždy budete vypadat skvěle. Doporučujeme ho nosit s volnočasovými kalhotami BANDI. Stejně dobře ho můžete použít i k vašim oblíbeným džínům.

Návrháři od BANDI pro vás vytvořili moderní sako, které je velice módní a elegantní. Vaší pozornosti neuniknou jedinečné detaily. Například ozdobné prošití klopy, dvouvýpustkové kapsy s patkou, nebo stylové nášivky na loktech. Součástí podšívky náprsní kapsy je i praktický kapesníček. Ten můžete snadno povytáhnout a vytvořit tak elegantnější outfit. Pokud chcete působit ležérním dojmem jednoduše kapesníček zastrčíte a ohrnete si rukávy u saka.

Pánské volnočasové sako BANDI, model SLIM Terrafo je ušité z kvalitní látky světle hnědé barvy. Materiál tvoří 50 % bavlna, 33% len a 17 % viskóza. Díky tomuto exkluzivnímu složení je sako velice lehké, prodyšné a pohodlné. Budete se v něm cítit příjemně po celý den.

Doveďte váš outfit k dokonalosti. Pořiďte si pánské volnočasové košile BANDI a stylové + pletené kravaty BANDI, abyste udělali ten správný dojem.

Akční cena platí pouze do vyprodání zboží.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 50 % bavlna, 33 % len, 17 % viskóza
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.