Pánský svetr BANDI, model RHODE Sangre

Venku je chladné počasí a vy hledáte svetr, který vás zahřeje a budete v něm vypadat elegantně? Pak je nový pánský svetr BANDI, model RHODE Sangre tou pravou volbou pro vás. další informace
Kód produktu 3400
VELIKOST
Výprodej
VYPRODÁNO
839 Kč
Běžná cena 1 399 Kč
Vyprodáno
1
Pánský svetr BANDI, model RHODE Sangre
Venku je chladné počasí a vy hledáte svetr, který vás zahřeje a budete v něm vypadat elegantně? Pak je nový pánský svetr BANDI, model RHODE Sangre tou pravou volbou pro vás. Doporučujeme jej nosit jak do zaměstnání, tak při volnočasových aktivitách. Uděláte v něm dojem na procházce městem, při návštěvě kina i na rande. Perfektně ladí s riflemi, volnočasovými kalhotami i pánským oblekem. Kulatý výstřih skvěle doplníte košilí s rozhalenkou.
Originální střih s pružným lemem se přizpůsobí každé postavě a dá vyniknout vašim mužným rysům. Díky výjimečné červené barvě a klasickému kulatému výstřihu máte jistotu, že budete při všech příležitostech vypadat skvěle.

Pánský svetr je ušitý z prvotřídního materiálu složeného z 80 % bavlny a 20 % nylonu. Díky vysokému zastoupení bavlny se ve svetru budete cítit příjemně a nemusíte se bát zimy ani v těch nejchladnějších dnech. V kombinaci s nylonem se vám svetr nevytahá a bude stále vypadat jako nový.

Buďte dokonalí také ve volném čase a zkombinujte pánský svetr BANDI, model RHODE Sangre s pánským volnočasovým sakem BANDI.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN světlý matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 80 % bavlna, 20 % nylon
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.