Pánský svetr BANDI, model RENZO Wine

Díky novému pánskému svetru BANDI, model RENZO Wine budete vypadat elegantně a stylově i během chladných dnů. Perfektně jej vynosíte ke společenským kalhotám do zaměstnání, stejně jako k riflím a volnočasovým kalhotám. další informace
Kód produktu 3414
VELIKOST
Výprodej
VYPRODÁNO
839 Kč
Běžná cena 1 399 Kč
Vyprodáno
1
Pánský svetr BANDI, model RENZO Wine
Díky novému pánskému svetru BANDI, model RENZO Wine budete vypadat elegantně a stylově i během chladných dnů. Perfektně jej vynosíte ke společenským kalhotám do zaměstnání, stejně jako k riflím a volnočasovým kalhotám. Vydejte se skvěle oblečen na procházku městem, do parku nebo na rande. Můžete jej nosit pod sako a doplnit o košili s kravatou, která vynikne v módním véčkovém výstřihu.

Jedinečný střih je doplněný o pružný lem, díky kterému se pánský svetr dokonale přizpůsobí každé postavě a dá vyniknout vašim mužným rysům. Fialová patří mezi nejnovější trendy barvy pro nadcházející zimu a budete díky ní vypadat stylově.

Pánský svetr je ušitý z 80 % bavlny a 20 % nylonu. Díky bavlně vás svetr spolehlivě zahřeje a je velice příjemný na omak. Příměs nylonu do materiálu pánského svetru vám zaručí, že bude stále vypadat jako právě koupený a nevytahá se vám.

Buďte dokonalí také ve volném čase a zkombinujte pánský svetr BANDI, model RENZO Wine s pánským volnočasovým sakem BANDI.

Akční cena platí pouze do vyprodání zboží.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 80 % bavlna, 20 % nylon
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.