Pánské volnočasové sako BANDI, model SLIM Bretano

Tmavě modré sako Bretano dokonale podtrhne váš elegantní vzhled. Skvěle jej zkombinujete s bavlněnými kalhotami typu chinos i vašimi oblíbenými riflemi. další informace
Kód produktu 0414
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
2 499 Kč
Běžná cena 5 499 Kč
Vyprodáno
1
Pánské volnočasové sako BANDI, model SLIM Bretano
Na zboží v outletu se nevztahují žádné akce ani slevy.

Tmavě modré sako Bretano dokonale podtrhne váš elegantní vzhled. Skvěle jej zkombinujete s bavlněnými kalhotami typu chinos i vašimi oblíbenými riflemi. Ideálně jej využijete pro volný čas, například na procházku městem, při posezení v kavárně nebo na rande. Módní, vyštíhlený střih SLIM se skvěle hodí pro muže štíhlé a standardní postavy.

Důmyslné zpracování praktických detailů vám umožní okamžitě měnit váš vzhled z elegantního na ležérní. Dosáhnete toho jednoduchým zahnutím rukávů a povytažením podšívky náprsní kapsy na místo kapesníčku do saka. Jednotná barva podšívky rukávů a kapsičky promění váš outfit a oživí váš celkový vzhled.

Sako je ušité z kvalitní látky, kterou tvoří 62 % polyesteru, 35 % viskózy a 3 % elastanu. Díky tomu je velmi pohodlné a budete se v něm cítit příjemně i v chladnějších dnech.

Doveďte váš vzhled k dokonalosti a pořiďte si ještě elegantní pánskou košili BANDI , ve které budete vypadat skvěle.

Akční cena platí pouze do vyprodání zboží.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 62 % polyester, 35 % viskóza, 3 % elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.