Pánský plášť BANDI, model SLIM GORBI

Exkluzivní oboustranný plášť Gorbi vám nabídne dvě barevné varianty – elegantní černou a módní petrolejovou. další informace
Kód produktu 0382
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
2 799 Kč
Běžná cena 6 499 Kč
Vyprodáno
1
Pánský plášť BANDI, model SLIM GORBI
Exkluzivní oboustranný plášť Gorbi vám nabídne dvě barevné varianty – elegantní černou a módní petrolejovou. Skvěle jej využijete k pánskému obleku, volnočasovým kalhotám i riflím. Perfektní dojem v něm uděláte při cestě na společenské události, do práce i ve volném čase.

Pánský plášť Gorbi je vyrobený z prvotřídní vodoodpudivé látky. To oceníte zejména v deštivých dnech, kdy udrží vaše oblečení v suchu. Ať už vyrazíte kamkoli, budete vypadat vždy upraveně a elegantně. Materiál pláště je navíc větruvzdorný. K vašemu pohodlí ve větrném počasí přispěje i vyšší límec se stylovým zapínáním až ke krku.

Elegantní design pláště podtrhují žíhané černé knoflíky. S moderním vyštíhleným střihem SLIM skvěle ladí zešikmené kapsy, které pomohou opticky vytvarovat vaši postavu. V plášti Gorbi budete působit mužně a stylově.

Každý muž by měl mít dostatečně velký deštník, pod který v sychravém počasí schová sebe i svou partnerku. Pořiďte si elegantní deštník BANDI.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN matný tmavý
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % polyester
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.