Pánská vesta BANDI, model SLIM GALDI Grigio

Světle šedá pánská vesta z lesklé látky dokonale oživí váš oblek. Skvělý dojem v ní uděláte například na svatbě, ať už jako ženich, nebo svatební host. další informace
Kód produktu 0423
VELIKOST
VÝŠKA POSTAVY
Výprodej
VYPRODÁNO
1 399 Kč
Běžná cena 1 999 Kč
Vyprodáno
1
Pánská vesta BANDI, model SLIM GALDI Grigio
Světle šedá pánská vesta z lesklé látky dokonale oživí váš oblek. Skvělý dojem v ní uděláte například na svatbě, ať už jako ženich, nebo svatební host. Využijete ji také na oslavy jubileí a pro další společenské události. Efektně ji zkombinujete i s volnočasovým oblečením. Perfektně se hodí k bavlněným kalhotám nebo k volnočasovému saku. Zapůsobíte tak při posezení s přáteli i v práci, pokud nemáte striktní dress code.

Vesta je celá ušitá z oblekové látky. To vám umožní odložit si v méně formálních chvílích sako, pokud si ji vezmete k obleku. Pomocí stahovací pásky vestu snadno přizpůsobíte obvodu vašeho pasu. Moderní střih SLIM opticky vytvaruje vaši postavu. Při každé příležitosti tak budete vypadat mužně a elegantně.

Vyberte si k vestě stylové volnočasové sako a oblékněte se ve stylu nejnovějších módních trendů.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN světlý lesklý
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 83 % polyester, 15 % viskóza, 2 % elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.