Pánské sako BANDI, model SLIM GREGORIO Blu

Stylové světlé modré sako je dokonalou volbou na společenské události i pro volný čas. Společně s oblekovými kalhotami GREGORIO Blu se skvěle hodí například na svatbu.

další informace
Kód produktu 0421
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
2 699 Kč
Běžná cena 5 599 Kč
Vyprodáno
1
Pánské sako BANDI, model SLIM GREGORIO Blu

Stylové světlé modré sako je dokonalou volbou na společenské události i pro volný čas. Společně s oblekovými kalhotami GREGORIO Blu se skvěle hodí například na svatbu. V saku budete perfektně vypadat i v kombinaci s bavlněnými kalhotami na posezení s přáteli nebo na rande. Pro dosažení ležérního vzhledu stačí rozepnout zip na rukávech a ohrnout je.


Exkluzivní sako je ušité ve vyštíhleném střihu SLIM, který doporučujeme mužům se štíhlou a standardní postavou. Tento moderní střih vám pomůže opticky vytvarovat vaši mužnou postavu.


Kvalitní látka se skládá z 97 % bavlny a 3 % elastanu. Díky tomu se budete v saku cítit příjemně. Sako je navíc podšito jen částečně. Proto je prodyšné a skvěle se hodí i do horkých dní.


Pánské sako GREGORIO Blu navrhla módní návrhářka Dominika Kobierská.



Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN světlý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 97 % bavlna, 3 % elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.