Pánský rolák BANDI, model ROVIGO Porpor

Pořiďte si stylový pánský rolák tmavě fialové barvy. Rolák z jemného úpletu vás příjemně zahřeje, ať už si ho vezmete na procházku, do restaurace nebo na posezení s přáteli. další informace
Kód produktu 3306
Výprodej
VYPRODÁNO
649 Kč
Běžná cena 899 Kč
Vyprodáno
1
Pánský rolák BANDI, model ROVIGO Porpor
Pořiďte si stylový pánský rolák tmavě fialové barvy. Rolák z jemného úpletu vás příjemně zahřeje, ať už si ho vezmete na procházku, do restaurace nebo na posezení s přáteli. Využijete ho také do zaměstnání, pokud nemáte striktní dress code a skvěle vypadá i v kombinaci s volnočasovým sakem.

Vaše pohodlí zajistí kvalitní látka, která spojuje nejlepší vlastnosti bavlny a akrylu. V roláku se budete vždy cítit pohodlně. Zároveň se dokonale přizpůsobí vaší postavě a lépe drží tvar.

Doplňte elegantní rolák pánským volnočasovým sakem BANDI. Vytvoříte jedinečný outfit, se kterým uděláte perfektní dojem při každé příležitosti.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 50% bavlna<br>50% akryl
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.