Pánská vesta BANDI, model SLIM Dulano

Elegantní dvouřadá vesta perfektně oživí váš outfit do práce i společnosti. Tmavě modrou vestu snadno zkombinujete s modrým, černým i šedým oblekem.

další informace
Kód produktu 0436
VELIKOST
VÝŠKA POSTAVY
Outlet
VYPRODÁNO
1 599 Kč
Běžná cena 3 189 Kč
Vyprodáno
Pánská vesta BANDI, model SLIM Dulano

Elegantní dvouřadá vesta perfektně oživí váš outfit do práce i společnosti. Tmavě modrou vestu snadno zkombinujete s modrým, černým i šedým oblekem. Díky tomu, že je celá ušitá z oblekové látky, ji vynosíte i samotnou s oblekovými nebo volnočasovými kalhotami.

Moderní střih SLIM je ideální volbou pro muže štíhlé a standardní postavy. Její velikost uzpůsobíte páskem na zadní straně vesty. Proto se dokonale přizpůsobí vaší figuře a zvýrazní vaše rysy.

Pánská vesta je ušitá z kvalitní látky, kterou tvoří 97,5 % vlny a 2,5 % elastanu. Vysoký podíl vlny přispěje k prodyšnosti vesty a příměs elastanu k vašemu pohodlí. Příjemný pocit při nošení vám dodá i jedinečná podšívka s měďnatým vláknem, které připomíná na dotek hedvábí.

Doplňte vestu elegantní košilí. Prohlédněte si luxusní košile BANDI a vyberte si tu pravou pro vás.

Materiál a parametry
BARVA modrá
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý, matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 97,5 % vlna, 2,5 % elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.