Pánské volnočasové sako BANDI, model SLIM Madeo

Tmavě modré sako s žíhaným nádechem perfektně oživí váš vzhled. Ozdobné prošití bílou a světle modrou nitkou vám dodá na osobitosti.

další informace
Kód produktu 0430
VELIKOST
Výprodej
VYPRODÁNO
2 199 Kč
Běžná cena 4 499 Kč
Vyprodáno
1
Pánské volnočasové sako BANDI, model SLIM Madeo

Tmavě modré sako s žíhaným nádechem perfektně oživí váš vzhled. Ozdobné prošití bílou a světle modrou nitkou vám dodá na osobitosti. Vynosíte ho k bavlněným kalhotám i riflím. Skvěle jej zkombinujete s košilí, svetrem i bavlněným tričkem. Uděláte tak perfektní dojem na posezení s přáteli, při procházce městem i v práci, pokud nemáte striktní dress code.


Moderní střih SLIM padne mužům štíhlé i standardní postavy.


Sako je ušité z kvalitní látky, která je velice příjemná na dotek. Tvoří ji 76 % polyesteru, díky němuž se vám sako nebude mačkat, a 24 % viskózy, která přispěje k vašemu pohodlí. Příměs viskózy najdete také v podšívce.


Doplňte sako bavlněnými kalhotami a udělejte skvělý dojem ve volném čase i v práci. Prohlédněte si nabídku volnočasových kalhot BANDI.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 76 % polyester, 24 % viskóza
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.