P. volnočasová vesta BANDI, model SLIM Madeo

Udělejte při každé příležitosti jedinečný dojem ve stylové vestě z limitované kolekce. Exkluzivní tmavě modrou vestu snadno zkombinujete s košilí, volnočasovým sakem i oblekem. další informace
Kód produktu 0428
VELIKOST
VÝŠKA POSTAVY
Výprodej
VYPRODÁNO
1 589 Kč
Běžná cena 2 639 Kč
Vyprodáno
1
P. volnočasová vesta BANDI, model SLIM Madeo
Udělejte při každé příležitosti jedinečný dojem ve stylové vestě z limitované kolekce. Exkluzivní tmavě modrou vestu snadno zkombinujete s košilí, volnočasovým sakem i oblekem. Můžete v ní tak vyrazit na firemní večírek, na posezení s přáteli i do kavárny, kde uděláte vždy perfektní dojem.

Díky kombinaci prvotřídního materiálu je vesta dokonale prodyšná a příjemná na omak. Módní zúžený střih SLIM nejvíce ocení muži štíhlé a standardní postavy. Tento střih zdůrazní vaše mužné rysy a opticky zúží váš pas.

Pořiďte si také elegantní sako a vytvořte tak stylový outfit. Podívejte se z jakých barev pánských volnočasových sak BANDI můžete vybírat.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 76 % polyester, 24 % viskóza
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.