Manžetový set BANDI, model LUX 16

S manžetovým setem BANDI, model LUX 16 s kravatovou sponou prostě vyniknete. Noste jej do zaměstnání, na obchodní jednání i na společenské události, jako je například svatba, ples, promoce či oslava jubilea. další informace
Kód produktu 5515
VYPRODÁNO
699 Kč
Vyprodáno
1
Manžetový set BANDI, model LUX 16
S manžetovým setem BANDI, model LUX 16 s kravatovou sponou prostě vyniknete. Noste jej do zaměstnání, na obchodní jednání i na společenské události, jako je například svatba, ples, promoce či oslava jubilea. Stylový design matného knoflíčku s lesklými prvky diagonálních proužků zdokonalí váš celkový vzhled. Na své okolí budete působit seriózním dojmem. Spona z vaší kravaty udělá exklusivní záležitost. Tento set snadno zkombinujete se stříbrnými doplňky, například s prstenem či sponou od opasku. Knoflíčky se sponou jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, díky kterému vám dlouho vydrží jako nové.

Darujte tento manžetový set společně s jednou z našich pánských kravat BANDI zabalené v luxusní dárkové krabičce BANDI.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN matný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.