Pánská košile BANDI, model REGULAR CAMPION Bianco

V bílé košili s decentním vzorem uděláte vždy perfektní dojem. Díky univerzální manžetě ji zapnete na klasické knoflíky a využijete tak košili například do kanceláře. další informace
Kód produktu 1631
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Outlet
VYPRODÁNO
499 Kč
Běžná cena 1 199 Kč
Vyprodáno
Pánská košile BANDI, model REGULAR CAMPION Bianco
V bílé košili s decentním vzorem uděláte vždy perfektní dojem. Díky univerzální manžetě ji zapnete na klasické knoflíky a využijete tak košili například do kanceláře. Pokud chcete podtrhnout váš slavnostní vzhled na společenských událostech, využijete zapínání na manžetové knoflíčky.

Pánská košile je ušitá ze 100% bavlny, která přispěje k větší prodyšnosti. Můžete si být jisti, že se v košili budete cítit vždy příjemně. Na pohodlí vám přidá i mírně vyštíhlený střih REGULAR, který dokonale padne mužům standardní postavy.

Jdete na svatbu, ples či jinou společenskou událost? Pak doplňte košili manžetovými knoflíčky. Prohlédněte si luxusní manžetové knoflíčky BANDI, které dovedou váš slavnostní outfit k dokonalosti.
Materiál a parametry
OBVOD KRKU 41
BAREVNÝ ODSTÍN matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.