P. volnočasové sako BANDI, model SLIM Porpeto

Originální tmavě modré pánské sako skvěle vynosíte ve volném čase i do práce. Módní detaily, jako je decentní žíhání látky a nakládané kapsy, dodají vašemu outfitu na jedinečnosti. další informace
Kód produktu 0442
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
2 999 Kč
Běžná cena 6 489 Kč
Vyprodáno
1
P. volnočasové sako BANDI, model SLIM Porpeto
Originální tmavě modré pánské sako skvěle vynosíte ve volném čase i do práce. Módní detaily, jako je decentní žíhání látky a nakládané kapsy, dodají vašemu outfitu na jedinečnosti. Volnočasové sako se perfektně hodí k bavlněným kalhotám i k riflím.

Prvotřídní kombinace materiálu, který obsahuje 52 % vlny, 41 % polyesteru, 6 % lnu a 1 % elastanu, vám zajistí maximální pohodlí a upravený vzhled. Moderní vyštíhlený střih SLIM doporučujeme mužům se štíhlou a standardní postavou. Navíc perfektně zvýrazní vaše mužné rysy.

Stylové volnočasové sako Porpeto pro vás vytvořila módní návrhářka Denisa Vámoš Gróffová.
Podtrhněte váš stylový vzhled a doplňte sako volnočasovými kalhotami. Podívejte se na volnočasové kalhoty BANDI, které se k saku skvěle hodí.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU Textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 52 % vlna, 41 % polyester, 6 % len, 1 % elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.