P. volnočasové sako BANDI, model TAILORED Porpeto

Podtrhněte váš stylový vzhled v práci i ve volném čase tmavě modrým pánským sakem. Perfektně ho vynosíte ke kalhotám i k riflím. další informace
Kód produktu 0443
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
2 599 Kč
Běžná cena 5 899 Kč
Vyprodáno
1
P. volnočasové sako BANDI, model TAILORED Porpeto
Podtrhněte váš stylový vzhled v práci i ve volném čase tmavě modrým pánským sakem. Perfektně ho vynosíte ke kalhotám i k riflím. Módní detaily, jako jsou nakládané kapsy nebo prošití látky světlejší nitkou, vám dodají na osobitosti.

Látka saka se skládá z 52% vlny, 41% polyesteru, 6% lnu a 1% elastanu. Díky tomu se v něm budete cítit pohodlně a příjemně. Navíc se vám sako nebude krčit a zachováte si tak váš upravený vzhled. Mírně vyštíhlený střih doporučujeme mužům se standardní postavou, kteří si potrpí na pohodlí.

Stylové volnočasové sako Porpeto pro vás vytvořila módní návrhářka Denisa Vámoš Gróffová.

Pokud chcete dosáhnout ležérního vzhledu, oblékněte si pod sako jednobarevné tričko. Podívejte se na nabídku bavlněných pánských triček BANDI, ve kterých se budete cítit skvěle.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 52 % vlna, 41 % polyester, 6 % len, 1 % elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.