P. volnočasové sako BANDI, model SLIM Agosto

Oživte váš šatník modrým sakem s moderním vzorem rybí kosti, které pro vás navrhla módní návrhářka Natálie Karlíková. další informace
Kód produktu 0448
VELIKOST
Výprodej
VYPRODÁNO
3 249 Kč
Běžná cena 6 489 Kč
Vyprodáno
1
P. volnočasové sako BANDI, model SLIM Agosto
Oživte váš šatník modrým sakem s moderním vzorem rybí kosti, které pro vás navrhla módní návrhářka Natálie Karlíková. Stylové detaily saka, jako je dekorativní prvek na klopě nebo řada překládaných knoflíčků na rukávech, vám přidají na osobitosti. Pánské sako perfektně vynosíte do kanceláře, restaurace i na oběd s rodinou.

Kvalitní materiál složený z 40 % vlny, 29 % polyesteru, 28 % viskózy a 3 % lycry zajišťuje vaše maximální pohodlí. Díky vlně a viskóze je sako prodyšné, proto se v něm budete cítit velmi příjemně po celou dobu nošení.

Moderní vyštíhlený střih SLIM doporučujeme mužům štíhlé a standardní postavy.

Doplňte sako kalhotami typu chinos a dotáhněte váš vzhled k dokonalosti. Prohlédněte si nabídku volnočasových kalhot BANDI a vyberte si barvu podle vašich představ.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU rybí kost
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 65 % vlna, 15 % polyester, 20 % viskóza
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.