P. volnočasové sako BANDI, model TAILORED Agosto

Doplňte váš šatník stylovým sakem v modré barvě se vzorem rybí kosti, které pro vás navrhla módní návrhářka Natálie Karlíková. další informace
Kód produktu 0447
VELIKOST
Výprodej
VYPRODÁNO
3 249 Kč
Běžná cena 6 489 Kč
Vyprodáno
1
P. volnočasové sako BANDI, model TAILORED Agosto
Doplňte váš šatník stylovým sakem v modré barvě se vzorem rybí kosti, které pro vás navrhla módní návrhářka Natálie Karlíková. Stylové detaily saka, jako je dekorativní prvek na klopě nebo řada překládaných knoflíčků na rukávech, vám přidají na osobitosti. Pánské sako perfektně vynosíte na pracovní oběd, do restaurace i na rande.

Kvalitní materiál byl vybrán tak, abyste se v saku cítili pohodlně. Díky vlně a viskóze je sako prodyšné a velmi příjemné na dotek. Mírně vyštíhlený střih TAILORED ocení muži, kteří si potrpí na více volnosti v pohybu.

Doplňte sako elegantním šátkem a dotáhněte váš vzhled k dokonalosti. Prohlédněte si nabídku pánských šátků BANDI a vyberte si barvu a vzor podle vašich představ.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU rybí kost
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 65 % vlna, 15 % polyester, 20 % viskóza
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.