P. volnočasové sako BANDI, model SLIM Tenere

Tmavě hnědé pánské sako přecházející do vínové barvy skvěle oživí každý váš outfit. Na první pohled vás zaujmou vkusné tmavě modré detaily na klopě a kapsičkách saka. další informace
Kód produktu 0550
VELIKOST
Výprodej
VYPRODÁNO
3 109 Kč
Běžná cena 6 214 Kč
Vyprodáno
1
P. volnočasové sako BANDI, model SLIM Tenere
Tmavě hnědé pánské sako přecházející do vínové barvy skvěle oživí každý váš outfit. Na první pohled vás zaujmou vkusné tmavě modré detaily na klopě a kapsičkách saka. Perfektně jej vynosíte na večeři s přáteli nebo do kina. Sako se hodí i do práce, pokud nemusíte dodržovat striktní dress code.

Vyštíhlený střih SLIM FIT je ideální pro muže standardní postavy. Díky jedinečnému složení 40 % vlny, 29 % polyesteru, 28 % viskózy a 3 % lycry je sako nemačkavé a příjemné na dotek. Unikátní podšívka s měďnatým vláknem navíc dokonale odvádí vlhkost, takže se v saku budete cítit pohodlně po celý den v jakémkoli počasí.

Pořiďte si k saku i skvěle padnoucí kalhoty. Podívejte se na aktuální nabídku volnočasových kalhot BANDI a slaďte váš outfit k dokonalosti.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 40,5% vlna, 28,5% polyester, 28% viskóza, 3% elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.