Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 184

Chystáte se na slavnostní společenskou událost? Doplňte rukávy vaší košile o manžetové knoflíčky ve stříbrném provedení.

další informace
Kód produktu 5988
Outlet
VYPRODÁNO
399 Kč
Běžná cena 861 Kč
Vyprodáno
1
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 184

Chystáte se na slavnostní společenskou událost? Doplňte rukávy vaší košile o manžetové knoflíčky ve stříbrném provedení. Jedinečný geometrický vzor s modrými čtverečky podtrhne váš osobitý vzhled. Jedná se o skvělou volbu i pro manažery, kteří se chtějí odlišit a vypadat stylově.


Manžetové knoflíčky jsou vyrobené z kvalitního materiálu. Díky důmyslnému zapínání se nemusíte bát, že by se vám během dne odepnuly. Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.


Věděli jste, že existuje košile, kterou zapnete na klasické i manžetové knoflíčky? Podívejte se na elegantní košile BANDI s univerzální manžetou.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý lesklý
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ kov (slitina zinku)
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.