Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 186

Manžetové knoflíčky ve stříbrném provedení s černým geometrickým vzorem perfektně oživí váš outfit. Uděláte dojem stylového muže například na plese, svatbě nebo v divadle. další informace
Kód produktu 5990
VYPRODÁNO
919 Kč
Vyprodáno
1
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 186
Manžetové knoflíčky ve stříbrném provedení s černým geometrickým vzorem perfektně oživí váš outfit. Uděláte dojem stylového muže například na plese, svatbě nebo v divadle. Pokud jste manažer, který se rád svým vzhledem odlišuje, můžete si je vzít i do práce.

Kvalitní materiál manžetových knoflíčků vám zaručí, že budou vždy perfektně držet na svém místě, a navíc se vám budou snadno zapínat. Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.

Slaďte váš outfit a ozdobte vaši kravatu luxusní kravatovou sponou. Prohlédněte si kravatové spony BANDI ve stříbrném provedení, které se perfektně hodí k těmto manžetovým knoflíčkům.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ kov (slitina zinku)
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.