Pánský kabát BANDI, model SLIM Merkano

V šedočerném kabátu budete vypadat dokonale cestou do práce, na společenské události a ve volném čase. Snadno jej zkombinujete s oblekem i volnočasovým oblečením. další informace
Kód produktu 0459
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
3 499 Kč
Běžná cena 7 699 Kč
Vyprodáno
Pánský kabát BANDI, model SLIM Merkano
V šedočerném kabátu budete vypadat dokonale cestou do práce, na společenské události a ve volném čase. Snadno jej zkombinujete s oblekem i volnočasovým oblečením. Elegantní detaily, jako je skryté zapínání nebo kapsy na knoflíček, vám přidají na osobitosti v každé situaci.

Kabát je ušitý v moderním vyštíhleném střihu SLIM, který perfektně zvýrazní vaši mužnou postavu. Jedná se o ideální volbu pro muže štíhlé a standardní postavy.

Módní návrhářka Natálie Karlíková zvolila důmyslnou kombinaci materiálu, který tvoří 50 % vlny a 50 % polyesteru. Díky vlně se budete v kabátu cítit příjemně a zahřeje vás i v mrazivých dnech. Polyester pak přispěje k menší mačkavosti a kabát bude vždy držet svůj tvar. Budete tak vypadat upraveně.

Ať už se chystáte do práce, na společenskou událost nebo procházku městem, oživte váš outfit šálou. Prohlédněte si pánské šály BANDI v módních barvách.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 50 % vlna, 48,5 % polyester, 1,5 % jiná vlákna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.