P. volnočasové sako BANDI, model SLIM GALLERO

Vyrazte do města i do kanceláře stylově. Modrá látka saka prošitá světlejší nitkou a módní špičaté klopy vám vždy přidají osobitosti. další informace
Kód produktu 0553
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
2 399 Kč
Běžná cena 5 499 Kč
Vyprodáno
1
P. volnočasové sako BANDI, model SLIM GALLERO
Vyrazte do města i do kanceláře stylově. Modrá látka saka prošitá světlejší nitkou a módní špičaté klopy vám vždy přidají osobitosti. Sako snadno zkombinujete s košilí a bavlněnými kalhotami do práce a stejně skvěle ho doplníte i jednobarevným tričkem a oblíbenými džínami. Vyštíhlený střih SLIM je ideální volbou pro muže štíhlé a standardní postavy, kteří si potrpí na moderní vzhled.

Pánské sako je ušité ze 72 % polyesteru, 26 % viskózy a 2 % elastanu. Polyester vám zaručí, že se materiál saka nebude krčit, i když v něm budete sedět v kanceláři. Příměs viskózy pak přispěje k vašemu pohodlí a elastan se perfektně přizpůsobí vaší postavě. Sako je navíc polopodšívkované, což znamená, že podšívka ušitá ze 100% bavlny se nachází pouze po stranách a uvnitř rukávu. Díky důmyslné kombinací materiálů a unikátní podšívce se tak budete v saku vždy cítit pohodlně.

Zkombinujte sako s bavlněnými kalhotami a vytvořte dokonalý outfit pro volný čas i do práce. Prohlédněte si širokou nabídku volnočasových kalhot BANDI a vyberte si pro vás ty pravé.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 72 % polyester, 26 % viskóza, 2 % elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.