P. volnočasové sako BANDI, model TAILORED GALLERO

Oblékněte se ve stylu nejnovějších trendů například do tmavě modrého saka Gallero. Uděláte v něm perfektní dojem nejen ve volném čase. další informace
Kód produktu 0552
VELIKOST
Outlet
VYPRODÁNO
2 399 Kč
Běžná cena 5 499 Kč
Vyprodáno
1
P. volnočasové sako BANDI, model TAILORED GALLERO
Oblékněte se ve stylu nejnovějších trendů například do tmavě modrého saka Gallero. Uděláte v něm perfektní dojem nejen ve volném čase. Skvěle jej vynosíte také do práce, pokud nemusíte dodržovat striktní dress code. Originální textura látky vám přidá na osobitosti při každé příležitosti. Módní detaily v podobě špičaté klopy a stylových šedých knoflíčků dokonale podtrhnou váš elegantní vzhled. Mírně vyštíhlený střih TAILORED ocení hlavně muži standardní postavy.

Sako Gallero je ušité z praktického materiálu ze 72 % polyesteru, 26 % viskózy a 2 % elastanu. Polyester vám zajistí, že se sako nebude příliš krčit. Díky příměsi viskózy je sako velmi příjemné na dotek a elastan přispěje k pružnosti látky. Speciální podšívka saka ze 100% bavlny pomáhá odvádět vlhkost. Navíc je sako polopodšité, což znamená, že se podšívka nachází pouze po stranách a uvnitř rukávů. Proto se v něm budete cítit příjemně i v horkých letních dnech.

Doporučujeme vám stylové sako Gallero kombinovat také s dalším volnočasovým oblečením. Například si k němu pořiďte elegantní bavlněné kalhoty a pohodlnou košili značky BANDI.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 72 % polyester, 26 % viskóza, 2 % elastan
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.