Pánské šle BANDI, model GIERE Blu

Stylové tmavě modré šle s originálním geometrickým vzorem vynosíte místo opasku k obleku, bavlněným kalhotám i riflím. Praktický doplněk plně nahradí funkci opasku a udrží vaše kalhoty vždy na správném místě. další informace
Kód produktu 5305
VYPRODÁNO
899 Kč
Vyprodáno
1
Pánské šle BANDI, model GIERE Blu
Stylové tmavě modré šle s originálním geometrickým vzorem vynosíte místo opasku k obleku, bavlněným kalhotám i riflím. Praktický doplněk plně nahradí funkci opasku a udrží vaše kalhoty vždy na správném místě. Proto se nemusíte obávat, že by vám kalhoty padaly. Kšandy vynosíte do práce, ve volném čase i na společenské události a neuděláte chybu.

Šle snadno připnete ke kalhotám pomocí kovových cvočků. Nastavitelné pásy vám umožní přizpůsobit si délku přesně podle vaší potřeby. Kšandy jsou navíc vyrobené z prvotřídní kůže a strečového materiálu. Díky tomu vám dlouho vydrží jako nové.

Chcete váš elegantní outfit doplnit dalším stylovým kouskem? Doporučujeme vám například značková volnočasová saka BANDI ve stylu nejnovějších módních trendů.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 77 % polyester, 23 % pryžová nit
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.