Pánská košile BANDI, model SLIM SILVIO Bianco

Bílá košile je základem šatníku každého muže. Neobejdete se bez ní na formálních společenských akcích, v práci ani na pátečním rande v kině.

další informace
Kód produktu 1439
BARVA
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Výprodej
VYPRODÁNO
1 159 Kč
Běžná cena 1 759 Kč
Vyprodáno
Pánská košile BANDI, model SLIM SILVIO Bianco

Bílá košile je základem šatníku každého muže. Neobejdete se bez ní na formálních společenských akcích, v práci ani na pátečním rande v kině. Nemusíte si navíc lámat hlavu s laděním a jednoduše ke košili zkombinujete kravatu či motýlka všech barev a vzorů. Kreativitě se meze nekladou.


SLIM střih je vyštíhlený, aby perfektně seděl mužům štíhlé postavy. V košili se budete cítit pohodlně díky materiálu, který je tvořen z 80 % bavlnou a z 20 % polyesterem. Kombinace byla zvolena tak, aby vaší pokožce zajišťovala prodyšnost, a zároveň, aby se košile nemačkala.Univerzální manžetu rukávu lze zapnout klasicky na knoflík nebo ošperkovat pro slavnostní vzhled manžetovými knoflíčky. Podívejte se na širokou nabídku manžetových knoflíčků, abyste si tak přidali na luxusním dojmu.

Materiál a parametry
OBVOD KRKU 37
BAREVNÝ ODSTÍN světlý, matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 80 % bavlna, 20 % polyester
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.