Pánská košile BANDI, model SLIM RISTO Bianco

V šatníku každého muže by neměla chybět bílá košile, ke které můžete vzít klasického černého motýlka či vzorovanou kravatu a nikdy nešlápnete vedle.

další informace
Kód produktu 1433
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Outlet
VYPRODÁNO
959 Kč
Běžná cena 1 759 Kč
Vyprodáno
Pánská košile BANDI, model SLIM RISTO Bianco

V šatníku každého muže by neměla chybět bílá košile, ke které můžete vzít klasického černého motýlka či vzorovanou kravatu a nikdy nešlápnete vedle. Skvěle se proto hodí na běžné nošení do práce či na společenskou událost, jako je návštěva plesu, svatby či oslava životního jubilea. Jemná textura látky, která je do detailu propracovaná, vám dodá na jedinečnosti v každé situaci.

Díky střihu SLIM košile skvěle padne mužům štíhlé a standardní postavy a zvýrazní tak mužné křivky těla. Materiál košile tvoří 100% bavlna, která vám zajistí maximální prodyšnost a vy se tak budete cítit pohodlně během celého dne.

Víte, že bílou košili lze kombinovat s různými typy kravat? Podívejte se na pánské kravaty BANDI, které podtrhnou váš osobitý styl.

Materiál a parametry
OBVOD KRKU 37
BAREVNÝ ODSTÍN světlý matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.