Pánská košile BANDI, model REGULAR OSCANO Petrol

Oživte váš šatník petrolejovou košilí OSCANO s jedinečnou texturou. Perfektně ji vynosíte do zaměstnání i na společenské události. Nezáleží na tom, zda míříte na obchodní schůzku, pracovní oběd nebo na ples či do divadla. další informace
Kód produktu 1649
OBVOD KRKU
VÝŠKA
Outlet
VYPRODÁNO
1 199 Kč
Běžná cena 1 869 Kč
Vyprodáno
Pánská košile BANDI, model REGULAR OSCANO Petrol
Oživte váš šatník petrolejovou košilí OSCANO s jedinečnou texturou. Perfektně ji vynosíte do zaměstnání i na společenské události. Nezáleží na tom, zda míříte na obchodní schůzku, pracovní oběd nebo na ples či do divadla. Budete vypadat vždy skvěle. Pokud si potrpíte na elegantní vzhled i ve volném čase, tak dojem na vaše okolí uděláte také během procházek městem nebo například při posezení s přáteli.

Všestrannost košile dotváří univerzální manžeta. Díky ní můžete při běžném nošení sepnout manžetu košile klasickým knoflíčkem. V případě slavnostnějších událostí pak uděláte dojem manžetovými knoflíčky.

Kvalitní materiál košile se skládá ze 100% bavlny. Látka je tedy velmi příjemná na dotek a zároveň zůstává prodyšná. Mírně vyštíhlený střih vám navíc dopřeje pohodlí v každé situaci.

Dodejte vašemu outfitu šmrnc a zkombinujte košili s vhodnou kravatou. Prohlédněte si nabídku kravat BANDI a dotáhněte váš vzhled k dokonalosti.
Materiál a parametry
OBVOD KRKU 41
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý, matný
VZOR MATERIÁLU textura
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 100 % bavlna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.