Pánský kabát VIANTE SLIM

Zůstaňte dokonalým elegánem také během zimních měsíců. Černý kabát je perfektní volbou pro cesty do zaměstnání, na společenské akce i pro váš volný čas.

další informace
Kód produktu 0472
VELIKOST
Výprodej
VYPRODÁNO
7 889 Kč
Běžná cena 10 889 Kč
Vyprodáno
Pánský kabát VIANTE SLIM

Zůstaňte dokonalým elegánem také během zimních měsíců. Černý kabát je perfektní volbou pro cesty do zaměstnání, na společenské akce i pro váš volný čas. Nezáleží na tom, jestli se chystáte na pracovní schůzku, na ples nebo jdete s přáteli do kina. Vždy budete vypadat dokonale.

Šmrnc kabátu dodává moderní vyštíhlený střih SLIM a jeho kratší provedení, které však spolehlivě zakryje i vaše oblekové sako. Módní návrhářka Dagmar Zbořilová zvolila prvotřídní materiál, který tvoří 50 % vlny, 45 % polyesteru a 5 % ostatních látek. Díky kvalitní vlně vás kabát vždy spolehlivě zahřeje. Polyester poté zaručuje, že kabát zůstává pevný a nemačká se.

Chcete váš outfit dotáhnout k úplné dokonalosti? Pořiďte si ke kabátu pánské rukavice BANDI, ve kterých vás nepřekvapí ani zimní mrazíky.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 50 % vlna, 47 % polyester, 3% jiná vlákna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.