Pánský kabát VIANTE TAILORED

Vlněný kabát vás spolehlivě zahřeje, a navíc díky elegantní černé barvě v něm budete vypadat vždy perfektně. Skvěle jej vynosíte do zaměstnání, na společenské akce i ve vašem volném čase.

další informace
Kód produktu 0465
VELIKOST
Výprodej
VYPRODÁNO
7 889 Kč
Běžná cena 10 889 Kč
Vyprodáno
Pánský kabát VIANTE TAILORED

Vlněný kabát vás spolehlivě zahřeje, a navíc díky elegantní černé barvě v něm budete vypadat vždy perfektně. Skvěle jej vynosíte do zaměstnání, na společenské akce i ve vašem volném čase. Jedinečnost kabátu podtrhuje jeho kratší střih, který však spolehlivě zakryje vaše oblekové sako.

Mírně vyštíhlený střih TAILORED je ideální volbou pro muže standardní postavy, kteří si potrpí na větší volnost v pohybu. K vašemu pohodlí zvolila módní návrhářka Dagmar Zbořilová i kvalitní materiál, který se skládá z 50 % vlny, 45 % polyesteru a 5 % ostatních látek. Vlna nás vždy spolehlivě zahřeje a polyester zaručí, že se kabát zůstává pevný a nemačkavý. Díky tomu budete vždy vypadat upraveně.

Chcete váš outfit dotáhnout k dokonalosti? Doplňte váš kabát elegantní pánskou šálou BANDI.

Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN tmavý matný
VZOR MATERIÁLU hladký
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ 50 % vlna, 47 % polyester, 3% jiná vlákna
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.