Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 201

Oživte si košili luxusním šperkem v podobě manžetových knoflíčků. Jednoduše je zapnete na univerzální či dvojitou manžetu a jste připraveni vyrazit na ples, na svatbu či na obchodní jednání. další informace
Kód produktu 4500
VYPRODÁNO
631 Kč
Vyprodáno
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 201
Oživte si košili luxusním šperkem v podobě manžetových knoflíčků. Jednoduše je zapnete na univerzální či dvojitou manžetu a jste připraveni vyrazit na ples, na svatbu či na obchodní jednání.

Knoflíčky mají zaoblený čtvercový tvar, který působí nadčasovým dojmem. Stříbrný povrch jednoduše sladíte se sponou na opasku. Budete tak vypadat jako opravdový elegán. Kromě stylových manžetových knoflíčků obdržíte i designovou dárkovou krabičku. Do ní hravě uschováte knoflíčky, aby se vám jen tak neztratily.

Manžetové knoflíčky jsou vyrobené z kvalitního materiálu a s důmyslným zapínáním, u kterého se nemusíte bát, že by se vám na košili odepínalo.
Pokud chcete manžetovými knoflíčky obdarovat své blízké, nezapomeňte k nim vybrat také dárkovou krabičku BANDI. Dárek tak bude působit ještě luxusnějším dojmem.
Materiál a parametry
BAREVNÝ ODSTÍN lesklý
MATERIÁLOVÉ SLOŽENÍ mosaz
Potřebujete poradit nebo jste nenašli to, co hledáte?
Rádi vám pomůžeme
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.